logo

startbutton

Med M+ kan du enkelt lage tilpassede

oppgaver og spill i matematikk!

 

 

 

"Nå har vi brukt M+ en god stund, og vi er veldig fornøyde med programmet. Det sparer oss en masse tid når vi trenger ekstraoppgaver til elevene :)"

P.O.L., lærer på Rustad Skole

 

 

 

Om personvern tilknyttet M+ og Mpluss IT

 

For personer som er opptatt av sporene de legger igjen etter seg ved besøk på nettsidene tilknyttet M+ og Mpluss IT, kan følgende informasjon være til hjelp.

 

Ansvar

Mpluss IT er selv ansvarlig for drift og vedlikehold av sidene tilknyttet M+ og Mpluss IT. Appresso AS leies inn for å hjelpe oss med dette, og har således også adgang til våre databaser. Ansatte i Appresso AS har taushetsplikt og behandler alle data konfidensielt.

 

Trafikkanalyse

Google Analytics blir brukt som analyseverktøy. Verktøyet gir oss informasjon om blant annet hvor mange som besøker nettstedet, hvilke sider som er mest besøkt, hvor lenge besøket varer, hvilke nettlesere som brukes, og hvilke nettsteder de besøkende kommer fra. Ingen av opplysningene brukes til å identifisere enkeltpersoner. Informasjonskapslene og statistikken benyttes kun i forbindelse med drift og videreutvikling av M+ og andre sider tilknyttet Mpluss IT.

 

Reservasjon

Personer som ikke ønsker å få sin IP-adresse registrert i Google Analytics, kan installere et tillegg i sin nettleser som forhindrer dette. Tillegget kan lastes ned her: Google Analytics Opt-out Browser Add-on.

 

Bruk av passord ved innlogging utenom Feide

Passord sendes og lagres ukryptert. Bruker vil derfor ikke kunne legge inn sitt eget, men får tildelt et som ikke kan endres. Det tildelte passordet bør ikke benyttes andre steder.

 

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside. Mpluss IT bruker cookies for å generere besøksstatistikk (via Google Analytics), for å huske brukernavn og passord (ved pålogging utenom Feide) og for å holde greie på hva brukerne holder på med mens de bruker tjenester som M+.

 

Brukerdata

Ved kjøp av lisens samles det inn data som navn, e-postadresse, fakturaadresse, skolenavn og skolestørrelse. Dette vurderes som ikke-sensitive data som sendes og oppbevares uten kryptering. E-post til oss krypteres heller ikke, og skal derfor ikke inneholde sensitiv informasjon. Ved innlogging med FEIDE hentes det inn navn, e-postadresse og skole-/kommunetilknytning.

 

Innstillinger i M+ og +Maker blir lagret sammen i en brukerprofil. Når man lager matematikkoppgaver og merker matematikkark, skal man ikke legge inn sensitiv informasjon - da denne ikke krypteres.

 

Brukerdata deles ikke med andre personer eller selskaper.

 

 

 

 

 

 

 

Innhold i M+

globe
Kasino

M+ er mye mer enn vanlige oppgaver!

prikk til prikk

Bingo med mange muligheter. Les mer.